Aon United Day for Communities

Aon United Day for Communities[Muziek] plastic wel mooi verzorgd en dagen presentatie en met mijn workshop geef ik de collega's meer inzicht over plastic om uiteindelijk plastic bewust gedrag in gang te gaan zetten op resultaten die we zojuist hebben gehad over de impact die plastic heeft op de omgeving waarin we zitten en je weet het allemaal ergens wel in je achterhoofd maar op de hele indringer een hele duidelijke manier dat inzichtelijk maken is voor mij echt enorm belangrijk en geef hem ook alweer echt weer de motivatie en energie om er zou iets meer open gaan doen ik dacht er wel iets van af te weten maar blijkt toch dat als je het zo hoort in zo'n presentatie weet je de veel minder van dan dat je dan hier bewust bent maakt ook meteen heel duidelijk waarom het zo belangrijk is om wat plastic op te ruimen de meer duidelijk nog dan dat ik van tevoren bedacht dat de inzet van de vrijwilligers van eon vind ik boven verwachting meestal als ik zeg we gaan prikken dan zakt iedereen een beetje onderuit en dat is eigenlijk niet zo heel veel zin wij hebben vandaag slechts 100 meter gelopen en een grote vuilniszak met plastic opgehaald verbazend werken dit is een wereldwijd probleem en we moeten de planeet blikjeshouder volgende generaties en ik denk dat een om daar een schone taak land in de wereld [Muziek] daar vandaag in ons atelier wij zijn in het drents dorp en en net reumatoloog staat ook het voormalig heer k waar we drie jaar geleden deze mini piepjes meegemaakt hebben maar omdat ze zo goed gebruikt worden door de buurtbewoners waren ze toe aan een opknapbeurt en hebben we gevraagd wordt dat we samen konden werken zodat ze meer samen die piepjes kunnen opknappen zou ik denken van hartstikke mooi initiatief is dat zo'n groot bedrijf als een om zich inzet voor ja maatschappelijke projecten en dat we daarmee ook betrokken zijn bij het samenleving we hebben perdiep je ook iemand die daarvoor zorgt dus om ervoor te stimuleren dat mensen weer boeken ook gebruiker het is heel belangrijk eigenlijk het is anders dan gewoon werken op de werkvloer ik je bent meer jezelf en je leert mensen kennen en je ontdek je eigen creativiteit het leukste aan deze dag is het afreist naar nieuwe plekken nieuwe mensen leren kennen en hele andere indeling hebben van de dag en of al leuk hebben met elkaar [Muziek] het zijn beide nelli cooman nou bij pakken rotterdam hier zijn er voor de tweede opeenvolgende jaar de nelli cooman het zijn kinderen met en zonder beperking die kunnen sporten de hele middag het leuk zijn deze dag is toch en de energie van de kinderen die hier ziet de ja ook die die becky's van die kinderen jouw acties poort en het is een fantastisch echt waar er zullen zoveel mogelijk doen leren dat de die energie spat er vanaf dat de dat geeft me wel voldoende ja lieve vrijwilligers van eon ik zie je die eigenlijk overal bij de roparun heb ik jullie vorige week gezien ik zie jullie hier ook en ik neem mijn petje af al heb die nu ook om jullie te bedanken voor alles wat jullie doen voor de sport iconen dankjewel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *